Vaihda kieleksi suomi Change language to English
Sky Climbers

Päiväkirja

Lepopäivän uutiset

Kirjoittanut SkyClimbers Team 20. huhtikuuta, 2010 —

Sky Climbers -retkikunta on levännyt tänään jo toista päivää perusleirissä. Tämä aamu oli kaunis ja hyvin lämmin, mutta iltapäivällä ilma muuttui pian koleaksi ja lumiseksi. Olemme saaneet nauttia nyt lumikuuroista muutamien tuntien ajan. Lämpötila tällä hetkellä on varmaan juuri ja juuri nollan alapuolella.

Anne-Mari tuntee olonsa hyväksi ja hän jännittää kovasti jo torstain kiipeilyn alkua. Hän on todella valmis toiseen kierrokseen vuorta ylös. Lhakpa kävi eilen lääkärin puheilla yskänsä vuoksi. Lhakpa lepää nyt ja toipuu nopeasti. Ei ole epäilystäkään, etteikö hän olisi täysissä ruumiin voimissa, kun kiipeämisen aika koittaa.

Jussin mieli on ollut hieman alhaalla tänään, sillä hän satutti kylkensä kakkosleirissä jokin aika sitten. Kipu ei ole siitä helpottanut ja Jussin on vaikeaa hengittää jopa pienessä rasituksessa. Jussi eikä lääkäritkään ole pystyneet sanomaan, mikä kivun aiheuttaja on. Hän ei ole kaatunut, eikä mitään vastaavaa. Voi olla, että kylkiluiden alla olevat lihakset ovat vaurioituneet yskinnän vuoksi ja lihaksessa voi olla tulehdus. Lääkärit ovat myös kertoneet, että pahimmassa tapauksessa Jussin keuhko saattaa olla osittain painunut kasaan. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan mitään varmaa diagnoosia. Luonnollisesti tilanne vaikuttaa paljon Jussiin niin henkisesti kuin fyysisesti. Hän tietää, että on runsaasti aikaa parantua, eikä hänen tarvitse lähteä kiipeämään torstaina, mutta hän on silti huolissaan vamman vakavuudesta. Toivomme saavamme lisää tietoa huomenna lääkärien toisen tarkastuksen jälkeen.

Tämä perusleiristä tältä erää. Suoranaista tunteiden myllerrystä.

Bookmark and Share

Kirjoittajasta

SkyClimbers Team