Vaihda kieleksi suomi Change language to English
Sky Climbers

Päiväkirja

Huippuyritys alkaa huomenna

Kirjoittanut SkyClimbers Team 17. toukokuuta, 2010 —

Aivan ensimmäiseksi koko Sky Climbers -tiimi haluaa onnitella Carina Räihää, jonka onnistui ensimmäisenä suomalaisena naisena saavuttaa Everestin huippu. Hienosti tehty!

Me aloitamme oman huippuyrityksemme tiistaiaamuna. Tällä kertaa koko Sky Climbers -tiimi tulee nousemaan yhdessä (Anne-Mari, Lhakpa ja Jussi) seuranaan Altitude Junkies -tiimi. Kiipeämme ensin kakkosleiriin (6400 metriin) ja vietämme siellä kahdesta kolmeen yötä. Otamme mukaan tietokoneemme ja satelliittimodeemimme, jotta voimme hyödyntää viimeisimpiä säätietoja ja suunnitella huippuyrityksemme sen mukaisesti. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tuulet rauhoittuvat toukokuun 22.:n päivän tienoilla ja sitä seuraa useampi hyvän ja sopivan kiipeilykelin jakso.

On todella mahtava fiilis tietää, että pian kävelemme unelmiemme maisemissa. Maisemissa, joita tähän saakka on saanut ihailla vain kuvissa ja elokuvissa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tulemme seisomaan Everestin huipulla viikon sisällä. Kun olemme perusleirin yläpuolella, emme pysty lähettämään videopäiväkirjoja ja joudummekin turvautumaan puhelimitse tehtäviin päivityksiin kustakin leiristä.

Huomisen puhelu tulee siis kakkosleiristä.

Bookmark and Share

Kirjoittajasta

SkyClimbers Team