Vaihda kieleksi suomi Change language to English
Sky Climbers

Päiväkirja

Treeniä, glögiä ja valmistautumista Everestille

Kirjoittanut Anne-Mari Hyryläinen 29. joulukuuta, 2009 —

Jouluaatto starttasi käyntiin pitkällä lenkillä. Juoksin Dubai Creek Striders -ryhmän kanssa yhteislenkin, joka hauskassa porukassa venähti vähän pitkäksi. Tarkoitus oli juosta 35 km, mutta päätettiin vielä startata vika 5 km kilpailumielessä. 40 km/3 h 22 min aamulenkki – ei yhtään hassumpi joulun aloitus. Aamupalaksi oli edellisenä iltana tekemääni uuniriisipuuroa ja glögiä. Kylläpä se maistui hyvälle, aamuisen ”urakoinnin” jälkeen...

Joulun aikana selvisi myös retkikunta, jonka mukana Sky Climbers tulee kiipeämään Everestille. Lähdemme matkaan Altitude Junkiesin kanssa. Tämä oli minulle mieleinen uutinen. Olen kiivennyt aikaisemmin Kang Gurulla retkikunnan johtajan Philin kanssa. Luotan erittäin paljon hänen taitoonsa järjestää ja organisoida menestyvä retkikunta. On hienoa, että saimme paikat hänen retkikunnastaan!

Minulle on tärkeää, että voin luottaa taustajoukkoihin vuorella ollessani. On hyvä tietää, että jos jotakin tapahtuu, lähellä on ihmisiä, jotka osaavat toimia. Näin ollen pystyn keskittymään vuorella olennaiseen eli kiipeämiseen ja Everestin huiputtamiseen!

Rahoituksemme Everestille on vielä sellainen, mitä vähiten osasimme toivoa. Tässä taloustilanteessa yhteistyökumppanien löytäminen on yllättävän haasteellista. Toivon todella, että löydämme vielä yhteistyökumppaneita. Heidän pitäisi vain nähdä, kuinka hieno ja ainutkertainen projekti meillä on tässä kyseessä!

Bookmark and Share

Kirjoittajasta

Anne-Mari Hyryläinen

Ikä: 32

Ammatti: urheilija

Koulutus: restonomi